Gratis verzenden v.a. €49,-    Spoedlevering mogelijk    Fotolijsten op maat gemaakt

Aluminium wissellijsten

Een aluminium wissellijst is een eigentijds veelzijdig accessoire voor zowel woon- als bedrijfsinterieurs. Met wissellijsten kun je eenvoudig en snel van foto’s wisselen wanneer je maar wil. Dat kan zijn als je de ruimte een make-over geeft en over gaat op andere kleurcombinaties of je de afbeelding in de lijst gewoon zat bent. Wissellijsten zijn ook ideaal om bij te blijven met foto's van je opgroeiende (klein)kind of afbeeldingen van een project waaraan jijzelf of je bedrijf in een bepaalde periode aan deelneemt. Zonder schade toe te brengen aan de lijst en/of het ophangsysteem wissel je immers keer op keer op een eenvoudige manier de afbeelding.

Waarom een aluminium wissellijst

Over smaak valt niet te twisten en misschien behoor ook jij tot degenen die zeggen: “ik vind hout of kunststof gewoon mooier”. Met wisselbare aluminium lijsten is echter zoveel mogelijk qua het model en kleur, dat je soms niet eens goed het verschil ziet. Er zijn echter legio redenen waarom je wél voor een aluminium lijst zou kiezen in plaats van ander materiaal.

  • Aluminium is steviger dan kunststof en lichter in gewicht dan hout.
  • Voor de kleinere aluminium lijst kan je volstaan met een spijker, in plaats van plug en ophanghaak en ook een ophangrail is in staat meerdere wisselbare lijsten te dragen.
  • Aluminium zal te allen tijde zijn strakke vorm behouden. Het lichtgewicht metaal vervormt niet.
  • De verf die op aluminium wissellijsten gebruikt wordt is kleur- en krasvast. Ook bij veelvuldig wisselen van de afbeelding op een harde ondergrond.
  • Het neutrale design van aluminium lijsten staat toe ze in alle stijlen interieurs te gebruiken.

Wissellijsten zijn goedkoper dan gewone lijsten

Afhankelijk van de uitvoering en het formaat is een goed kwaliteit wisselbare lijst van aluminium misschien niet altijd goedkoper dan een gewone foto-, poster- of schilderijlijst. Echter, in aanmerking genomen dat de fabricage van een wissellijst vele malen duurzamer is dan die van een gewone lijst, ben je op de lange duur veel voordeliger uit met een lijst waarin je zo nu en dan een andere afbeelding kan steken. Bij een gewone lijst breekt, bij veelvuldig wisselen van de afbeelding er al gauw eens een klemmetje af, krijg je de achtergrond er niet meer goed in, zakt de afbeelding naar beneden enzovoort. Je kent het wel.

Een aluminium wissellijst kopen

Een wissellijst van aluminium die lang meegaat en gemaakt is van degelijk materiaal koop je het best bij een specialist in lijstwerk. Wij hebben een eigen lijstenmakerij waar je wissellijsten kwalitatief op maat worden gemaakt. Heb je nog vragen over onze aluminium wissellijsten? Bel of stuur een mail en wij geven je zo snel mogelijk antwoord.

Hulp nodig?
Neem contact op met onze klantenservice.

Nieuwsbrief

Wees altijd als eerste op de hoogte.

© Fotolijst.nl | Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.